кадър: 7/8 ТВКандидатите за народни представители ще бъдат нови лица, несвързани

...
кадър: 7/8 ТВКандидатите за народни представители ще бъдат нови лица, несвързани
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Има такъв народ няма да се коалира в парламента с партиите от статуквото

кадър:  " 7/8 ТВ "

Кандидатите за народни представители ще бъдат нови лица, несвързани с досегашния политически живот, оповестиха от партията.

По думите му късмет да влязат в Народното събрание имат  " Демократична България " и организацията на Мая Манолова.

Партия " ИТН " няма да се коалира в Народното събрание с партиите от статуквото. Едва след изборните резултати " ИТН " ще реши с кои от другите политически сили ще договаря.

Това съобщи в Шумен зам.-председателят на групировката Тошко Йорданов, съобщи БНР.

Мажоритарен избор в два тура, един лев партийна дотация и електронно гласоподаване са целите на партията, от които тя няма да отстъпи при възможни договаряния с други политически обединения, безапелационен е Тошко Йорданов.

" Евентуално могат да влязат в Народното събрание като нови обединения, с изключение на нас " Демократична България " и, може би, организацията на Мая Манолова и Отровното трио. Дали ще се случи, не знам. Но в случай че се случи, може да има диалози с тези нови обединения. Но те започват от мажоритарен избор в два тура, един лев дотация и електронно гласоподаване. Оттук започват диалозите. Това е нещото, от което няма мърдане ", сподели още той.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР